3. март 2014.

ПРОМОЦИЈА СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ


У недељу 2. марта у препуној малој сали Дома културе „Вук Караџић“ у Прахову одржана је промоција Српске напредне странке. Том приликом Праховљанима се представио члан главног одбора СНС-а и кандидат за народног посланика, познати телевизијски водитељ Владимир Ђукановић „Ђука“, као и бројни кандидати за одборнике СО Неготин.



Нажалост из техничких разлога нисам био у могућности да промоцију снимим у целости, па снимком нису обухваћене неке од занимљивих тема као нпр. констатација да за 20 година постојања бесцаринске зоне у Прахову није пронађен ниједан потенцијални инвеститор и то из једноставног разлога што предвиђени пословни простор зоне ни једним својим делом не излази на Дунав и нема изграђену основну инфраструктуру тј. путну, водоводну, канализациону и телекомуникациону мрежу, без којих се озбиљнија улагања у наш крај не могу очекивати. Било је речи и о томе како се средства из општинског буџета троше неплански и неодговорно.



1 коментар:

Анониман је рекао...

Jedini koji je obecanja mogao da sprovede u dela je je Stingic.
Sve što Stingic obecao, hteo i ucrtao da se uradi sadasnji predsednik Jovan Milovanovic i njegova garnitura od samo TRI coveka koliko ih ima, svi ostali su protiv njega, nije namerno uradio jer je znao da je to ruku delo Stingica.
Veliku gresku je i sam vrh stranke (Radomir Nikolić) SNS napravio ovim potezom. Svi odbornici su to rekli.
Gde bi mi sada bili da su dosli ljudi koji su se izborili za pobedu?!.

Архива чланака